Sari la conținut

AMENAJARI EXTERIOARE

Amenajari exterioare pentru toate spatiile din proprietatea dvs. Asiguram servicii complete pentru clientii nostrii ce au  nevoie de o serie de servicii la exterior dupa cum o sa exemplificam in cadrul acestei pagini.

Placare cu polistiren

Izolatia locuintei reprezinta un aspect foarte important in procesul de constructie case sau blocuri.  Firma noastra asigura clientii nostrii cu servicii profesionale ce au la baza izolatia termica pe baza de polistiren.

  • Analiza de spcialitate
  • Placare cu polistiren
  • Aplicare tencuiala decorativa.


Putem executa orice lucrare indiferent de gradul de complexitate sau de volumul de munca.

placare polistiren

Montaj garduri indiferent de model

Asiguram montaj pentru garduri din beton sau garduri metalice. Realizam la cerere garduri din beton dupa un design agreat de clientii nostrii.

Montaj pe soclu continuu (fundatie)

Acest gard impune turnarea unei fundatii pe care vom ridica stalpii de sutinere intre elementele gardului.

gard

Amenajari cu pietriș în curte

Pietrișul și pietrele decorative sunt soluția ideală pentru o amenajare elegantă, rapidă și uniformă a curții și a grădinii. Firma noastra Aledo Construct Design este gata sa va ofere sprijin in amenajarea curtilor dvs. cu pietris  sau pietre decorative.

Ce tipuri de pietris recomandam in amenajarile exterioare pentru curti si gradini !

Pietrișul mărgăritar (pietre cu granulație mică), folosit și în industria construcțiilor, la realizarea betonului, dar foarte indicat și pentru amenajarea curților de mici dimensiuni și a aleilor.

Granitul descompus – rezultat din spargerea brută a rocilor de granit – și recomandat pentru realizarea aleilor în tonuri de roșu-pământiu.

Pietrișul alb sau negru – acesta poate fi presărat pe pământul din curte, unde delimitează, de exemplu, spațiul pentru relaxare sau poate fi ales pentru realizarea aleilor din jurul curții.

Piatră de râu – ușor de întreținut, într-o mare varietate de dimensiuni și culori, este o alegere foarte bună pentru un design spectaculos în jurul fântânilor arteziene sau iazurilor de curte. 

amenajari exterioare

Indiferent de alegera facuta, suntem gata sa asiguram serviciul de amenajare cu pietris pentru curtea dvs. Cu un design bine definit, curtea dvs poate fi locul de relaxare si de buna dispozitie la orice ora din zi.

Trepte scari exterioare

Realizarea scarilor exterioare sunt executate cu o deosebita atentie de echipa noastra intrucat aici vom tine cont de design si de necesitatea fiecarui client.

Placarea scarilor exterioare se poate face dupa gustul fiecaruia. Placarea scarilor de exterior se poate face cu gresie de exterior, granit si marmura sau chiar piatra decorativa.

Putem executa scari din beton pentru necesitatile dvs. avand forme si dimensiuni diferite dupa un design stabilit cu proiectantii nostrii.

Din punct de vedere al manoperei, pretul pentru realizarea sau montarea unei scari exterioare din beton poate varia in functie de complexitatea proiectului, dimensiunea scarii, etc. 

trepte

Indiferent daca veti alege scari turnate sau scari prefabricate, retineti faptul ca betonul are, poate, cel mai bun raport calitate – pret

Amenajari exterioare pentru acoperis

Montaj acoperis complet

Firma noastra ofera servicii de reparatii si montaj acoperisuri din sindrila bituminoasa, tabla zincata, tigla metalica , reparatii acoperisuri blocuri, parazapezi acoperis, jgheaburi si burlane, hale industriale sau case particulare in Bucuresti si judetul Ilfov.

Indiferent de problema sau necesitatile dvs. cu privire la acoperis, suntem gata sa va oferim sprijin in solutionarea tuturor solicitarilor venite atat pe email cat si la numarul nostru de telefon.

Montam sisteme de scurgere indiferent de gradul de complexitate al acoperisului dvs. Consultanta si expertiza profesionala pentru toate tipurile de sisteme de scurgere.

APELEAZA ACUM LA SERVICIILE NOASTRE DE AMENAJARI EXTERIOARE

Despre

Amenajari exterioare pentru toate tipurile de locuinte. Servicii profesionale oferite de firma Aledo Construct Design.

Contact

Telefon: 0733 124129 
Email: office@aledoconstruct.ro

Program:

Luni – Vineri: 8:00 – 18:00
Sambata: 8:00 – 15:00