Sari la conținut

RENOVARI APARTAMENTE - AMENAJARI INTERIOARE

Renovari apartamente in cele mai mici detalii. Firma noastra Aledo Construct Design, renoveaza, amenajeaza apartamente in Bucuresti indiferent de sectorul in care locuiti. Avem personal calificat gata sa va ofere sprijin profesional in abordarea amenajarilor interioare. Abordare profesionala si proiectare inteligenta pentru spatiile pe care urmeaza sa le renovam ulteriro amenajam dupa gustul dvs.

Firma renovare apartament in Bucuresti

Avem personal calificat pentru executia oricaror tipuri de lucrari ce se impune atunci cand doriti sa amenajati respctiv sa renovari apartamentul dvs. 

Cautam sa va oferim cele mai bune solutii in renovarea locuintei dvs incercand sa optimizam costurile astfel incat sa obtinem rezultatele dorite de dvs.

De la reparatii partiale sau renovari complete ce includ:  zugraveli, placari cu gresie si faianta, placari cu rigips, montaj parchet, montaj usi sau alte interventii, avem cele mai bune solutii pentru clientii nostrii.

renovat

Renovari si amenajari apartamente

Raspuns rapid

Cautam sa raspundem prompt tuturor solicitarilor si sa gasim impreuna cu dvs cele mai bune solutii pentru renovarea apartamentului dvs.

Deviz gratuit

Inainte de a demara lucrarea dvs. vom analiza necesarul de materiale si timpul de executie al lucrarii propriu zise.

Lucrari garantate

Toate lucrarile executate de personalul nostru sunt verificate de firma noastra si beneficiaza de garantie pentru fiecare interventie.

Renovare completa apartament

Renovarea completa a locuintei dvs. , impune o serie de operatiuni ce implica urmatoarele interventii:

  • Aplicare tencuiala dupa caz;
  • Montaj structuri metalice pentru rigips;
  • Placare cu rigips inclusiv tavane false;
  • Placare cu gresie si faianta;
  • Aplicare glet si lavabila;
  • Uniformizare podele cu sapa autonivelanta;
  • Montaj usi si parchet;
  • Finisaje profesionale pentru gafuri usi si geamuri.
renovari apartamente

PERSONAL CALIFICAT

Punem accent pe calitatea lucrarilor efectuate de echipa noastra in procesul de renovare, amenajare apartamente sau alte spatii din locuinta dvs iar acest lucru impune un personal calificat cu o bogata experienta in domeniul constructiilor.

Rezultatul final chiar conteaza iar din acest motiv suntem atenti la toate detaliile inca din faza de proiectare.

Avem capacitatea de a va oferi solutii complete in amenajarea locuintei dvs. iar acest aspect implica si partea de instalatii sanitare, termice inclusiv instalatii electrice.

amenajari interioare

Izolatia in renovarea apartamentului

Un aspect important in renovarea apartamentului dvs. il constituie izolatia termica sau izolatia impotriva apei sau umezelii.

In multe cazuri egrasia impune renovarea de urgenta pentru camera sau spatiul ce se confrunta cu aceasta problema.

Datorita unei izolatii termice necorespunzatoare sau a hidroizolatiei fie lipsa sau neconforma, pot aparea mucegai si egrasie.

Asiguram servicii complete pentru izolatie si hidroizolatie individuala astfel incat problemele enumerate ceva mai sus sa dispara rapid. 

amanejare apartament

Care sunt etapele renovarii unui apartament

Vom exemplifica pe scurt etapele procesului de renovare amenajare apartament indiferent de suprafata utila sau de numarul de camere.

1. Inlocuirea instalatiilor electrice si sanitare reprezinta unul dintre primii pasi, asta pentru ca renovarea se desfasoara intotdeauna din interior, spre exterior. Colaboram cu instalatori si electricienti autorizati pentru inlocuirea instalatiilor cu probleme.

2. Curatarea si repararea cu tencuiala sau adeziv a peretilor, inainte de o noua zugravire. Aceste lucrari vor indeparta zugraveala veche, urmele de mucegai, denivelarile si fisurile.

3. Decopertarea altor suprafete vechi, precum pardoseala acoperita cu parchet sau gresie. Uniformizarea podelelor cu sapa pentru montajul parchetului sau a gresiei.

4. Izolarea termica a apartamentului, pentru o eficienta termica ridicata si inlocuirea sistemului de incalzire. Printre cele mai moderne solutii se numara incalzirea prin pardoseala, convectoarele cu montaj pe perete si panourile radiante.

5. Inlocuirea gresiei, faiantei si parchetului. In unele cazuri, poti alege doar o reconditionare, prin inlocuirea chitului de rosturi, in cazul placilor ceramice, si prin raschetare si lacuire, in cazul parchetului.

6. Montajul usilor, urmata de aplicarea unui prim strat de glet pe suprafata peretilor si a tavanului.

7. Ultimul pas – Dupa aplicarea unui al doilea strat de glet si a unei amorse, urmeaza vopsirea peretilor, in culorile dorite. Toate aceste operatiuni sunt efectuate cu succes de echipa noastra.

amaneajare apartament
Vrei sa renovezi apartamentul sau doar anumite parti ?
DEVIZ GRATUIT
LUCRARI GRANTATE

Renovari apartamente in Bucuresti indiferent de sectorul dvs. Firma specializata in renovarea si amenajarea locuintei dvs.

De ce noi

Dorim sa aducem cele mai noi solutii tehnice pentru toti clientii nostrii. Toate lucrarile sunt executate cu o deosebita atentie si sunt realizate de personal cu experienta garantata in domeniul contructiilor.

Opinia clientilor nostrii

5/5
Evanescu Laura Bucuresti

Recomand cu incredere serviciile dvs tuturor si apreciez deschiderea catre client.

Hosting:  expo-media.eu

© Drepturi rezervate – Aledoconstruct.ro