Sari la conținut

Montaj parchet

Firma noastra asigura servicii de montaj parchet indiferent de model sau tipul acestuia. Servicii comple pentru montajul parchetului.

montaj usi

Experienta garantata

Montarea parchetului cse va face de personal specializat in montajul parchetului indiferent de tipul acestuia.

usi exterior

Montaj profesional

Indiferent de suprafata casei dvs asiguram montaj pentru parchet masiv, parchet stratificat sau parchet laminat.

finisaje

Servicii complete

Pe langa montajul parchetului asiguram servicii complete pentru realizarea finisajelor necesare unei camere sau locuinte.

Cum montam noi parchet

Montajul parchetului se va face doar de personalul nostru calificat pe acest serviciu.

Expertiza suprafetei de montare.

Pentru montajul parchetului specialistii nostrii vor face o expertiza premergatoare etapelor de montaj.

Suprafata pe care se monteaza parchetul trebuie sa fie plana, uscata, curata si stabila. Orice denivelare va trebui sa fie netezita sau prelucrata dupa caz.

Calculul rosturilor de dilatatie

Vom avea grija sa avem un spatiu de dilatatie perimetrale de min. 1 cm.

Pardoseala din lemn nu trebuie instalata foarte aproape de pereti, alte elemente de constructive sau instalatii fixe deoarece variatiile sezoniere ale pardoselii din lemn sunt intre 30 si 60%.

parchet

Montajul pachetului

Dupa ce parcurgem primele etape echipa noastra este gata sa monteze parchetul dvs.

Montajul parchetului
Inainte de montarea primelor placi de parchet, se masoara incaperea pentru a stabili daca este necesara reducerea latimii pentru primul rand de placi.

Se incepe montarea primului rand in coltul stang al incaperii. Laturile lambei de la primul element trebuie sa fie pozitionat pe directia peretelui, iar laturile ulucului trebuie sa fie pozitinate spre directia instalatorului.

Pentru a imbina placile lambele de sus se introduc in uluc si se blocheaza profilul prin apasare. Ulterior se blocheaza mecanismul de imbinare prin lovirea lui cu ciocanul de cauciuc in pareta de sus.

Montarea plintelor
Acest pas este ultimul si presupune montarea plintelor la perete, astfel incat sa mascheze distanta de dilatare, dar si cabluri sau fire.

Montaj parchet laminat

Montarea parchetului laminat are anumite avantaje dupa cum urmeaza: este rezistent, uşor de întreţinut, este disponibil într-o variatate enormă de modele de imitaţie de lemn, are un preţ convenabil şi este uşor de montat.

1. Pregătirea suprafeţei

Suprafaţa trebuie să fie uscată şi plană. Respectaţi recomandările producătorului în acest sens. Denivelările mai mari de 3 mm per metru trebuie nivelate, de ex. cu masă de şpaclu autonivelantă.

2. Montarea suportului

În funcţie de suport vom monta o folie pe post de barieră de vapori. Intindem  benzile de folie cu o suprapunere de 10 cm şi lipim îmbinările cu bandă de etanşare din aluminiu, pentru a asigura etanşeitatea la vapori. La margini, com indoii  în sus folia circa 5 cm.

Pentru nivelarea unor mici denivelări, vom intinde un substrat de pardoseală potrivit întocmai cu tipul de pardoseală ales şi cu suprafaţa-suport.

3. Montajul parchetului laminat

Montajul parchetului laminat se va face in cele mai bune conditii ehnice, cu echipamente ce ne permit debitarea pe diferite forme in functie de pereti.

Recomandare

Înainte de montare, pardoseala ar trebui să stea minim 48 de ore în încăperea în care va fi montată (în ambalaj închis).

Curatare, mentinere si intretinere parchet

Pentru ca parchetul laminat sa se mentina in standardele dorite, intretinerea acestuia trebuie sa fie una corespunzatoare. In acest sens, este recomandata montarea unor suporturi antiderapante sub picioarele scaunelor, meselor si pieselor de mobilier.

Indepartarea petelor se poate realiza folosind o carpa uscata cu putina solutie de curatat. Nu se recomanda sa pulverizati aceste solutii direct pe pardoseala.

FQ - Intrebari frecevente clienti

Da asiguram montaj pentru orice tip de parchet indiferent de modelul ales sau de suprafata pe care se va aplica parchet.

Pretul este calculat in functie de suprafata pe care va trebui montat parchetul si de tipul acestuia. In unele cazuri sunt aplicate reduceri sau oferte ce sunt aplicate la nivelul serviciilor firmei noastre.

DA in cazul in care nu avem o suprafata corespunzatoare echipa noastra poate sa pregateasca terenul pentru parchet. Asiguram suprafetele cu sapa, sapa de nivelare , sapa semiumeda. Asiguram hidorizolatia acolo unde sunt probeleme cu umezeala.

In cazul in care doriti sa apeltai la o firma ce monteaza parchet nu ezitati sa ne contactati pentru oferta de pret si pentru servicii profesionale garantate.

montaj parchet
Montaj parchet
  • Montaj parchet laminat
  • Montaj parchet stratificat;
  • Parchet masiv.
Alte servicii
  • Montaj usi
  • Renovare – amenajare apartament
  • Tencuiala mecanizata.
Contact

Telefon: 0766 780631
Email: office@aledoconstruct.ro

Program:

Luni – Vineri: 8:00 – 18:00
Sambata: 8:00 – 15:00

© Drepturi rezervate – Aledoconstruct.ro