Sari la conținut

Instalator autorizat Bucuresti

Instalator autorizat in Bucuresti si Ilfov pentru orice problema aparuta la nivelul instalatiilor sanitare si termice.

Expertiza Instalator Autorizat

expertiza profesionala

Instalator sanitar

Iti punem la dispozitie un instalator sanitar ce va efectua lucrari precum: repararatii, montam obiecte sanitare, inlocuim instalatii sanitare si instalam obiecte sanitare.

garantie

Garantie inclusa

Toti instalatorii nostrii vor efectua lucrari specifice domeniului in cel mai mic detaliu fapt ce garanteaza si atesta profesionalismul cu care vom servi clientii nostrii.

Preturi corecte

Asiguram toti clientii nostrii de transparenta totala atunci cand apelati la serviciile unui instalator autorizat in Bucuresti si Ilfov.

Aledo Construct colaboreaza cu instalatori autorizati pentru orice interventie la nivelul instalatiilor caminului dvs. Oferim servicii de calitate la preturi corecte optimizate pentru fiecare client in functie de necesitati.

Folosim echipamente si scule profesionale pentru lucrari de calitate ce pot fi efectuate intr-un timp cat mai scurt.

Instalator urgente instalatii

Instalatorii nostrii se pot deplasa oriunde in Bucuresti si imprejurimi, fiind disponibili de dimineata pina seara tarziu.

Putem solutiona orice problema neasteptata in regim de urgenta, in orice sector sau cartier al Bucurestiului, inclusiv in cartierele rezidentiale construite in zonele limitrofe.
Instalator Bucuresti si Ilfov pentru toata gama de instalatii sanitare si termice.

Toata gama de instalatii

Asiguram servicii complete pentru toata gama de instalatii sanitare si termice, montaj obiecte sanitare sau lucrari de renovari bai.

instalator autorizat

Servicii instalator autorizat

AMENAJARE BAI SI BUCATARII

Amenajam bai si bucatarii unde asiguram servicii complete pentru toata gama de instalatii sanitare si termice. Realizam finisaje de inalta calitate cu gresie si faianta, sisteme de scurgere proiectate de instalatorii nostrii.

Instalatii termice

Instalatorii nostrii au autorizare ANRE si pot monta centrale termice, proiecta trasee termice in functie de nevoile clientilor nostrii. Putem efectua toata gama de reparatii dupa montarea traseelor termice.

Montaj obiecte sanitare

Asiguram montaj profesional pentru obiectele sanitare atat la nivelul bailor sau chiar la bucatarie. Cu ajutorul unui instalator, echipa noastra este gata sa va ofere tot sprijinul nostru pentru montajul obiectelor sanitare.

Urgente instalatii

Daca intampinati o problema neprevazuta avem un serviciu dedicat urgentelor. O teava sparta sau un robinet care are probleme va gasi imediat rezolvare atunci cand apelati la serviciul nostru de urgente.

Sisteme de scurgere

Efectuam lucrari de amenajare fose septice, realizare trasee de scurgere optimizate pentru functionarea corecta intr-un aflux ridicat. Expertiza tehnica si o echipa gata sa te ajute atunci cand solicitati acest lucru.

Desfundare eficienta

Asiguram servicii complete pentru desfundarea tevilor si foselor septice. Avem echipamente profesionale si personal dedicat pentru astfel de solicitari din partea dvs.

Opinia noastră

O firma de constructie trebuie sa aiba capacitatea si posibilitatea sa ofere si sa acopere toate serviciile necesare intr-o locuinta. Noi punem accent pe un personal calificat capabil sa gaseasca o rezolvare optima in orice situatie.

Calitatea serviciilor corelate cu optimizarea preturilor catre client,  face diferenta in piata concurentiala.

Cornelia Steven

Colaborator Arhitect

Opinia Ta

In sfarsit oameni seriosi care stiu sa puna clientul pe primul loc. O lucrare de nota 10 pentru care va multumesc.
Amalia
Client
Recomand cu incredere serviciile dvs tuturor si apreciez deschiderea catre client.
Evanescu Laura
Client