Sari la conținut

CONSTRUCTII CASE - RENOVARE CASA

Constructii case de la zero pana la ultimele finizaje necesare intr-o casa moderna. Firma noastra este specializata lucrari de constructii in baza proiectelor furnizate de clienti. Avem personal calificat dedicat fiecarui client in parte. Construim case de la zero indiferent de design-ul si proiectul arhitectural.

Asiguram servicii de renovare case vechi, consolidari pe structura de rezistenta a caselor si asiguram punctele finale in etapele de renovare case.

CONSTRUCTII CASE STRUCTURA BETON

Avem capacitatea tehnica si fizica pentru constructia caselor de dimensiuni mici si medii.Proiectate inteligent, aceste case pot fi confortabile si adaptate fiecarui client.

RENOVARI CASE

Renovarea caselor reprezinta un proces complet ce confera un nou design si sporeste durata de viata a constructiei. Renovari case in cele mai mici detalii la preturi accesibile pentru clientii nostrii.

CORECTITUDINE

Deoarece suntem orientati catre clientii nostrii, va ghidam pe parcursul întregului proces de pregătire și construcții case. Cu noi veți evita surprizele neplăcute,o mulțime de probleme și stres.

Constructii sau renovari case

Constructia sau renovarea unei case reprezinta o serie de etape care vor trebui parcurse rand pe rand pentru a ne asigura un rezultat optim final.

Indiferent de solicitarile dvs. , echipa noastra este gata sa va ofere sprijin in constructia unei case de la zero sau acolo unde este nevoie doar  de consolidare respectiv renovare.

Lucram si va recomandam sa utilizati doar materiale premium certificate si atestate pentru o constructie solida si optimizata termic.

Firma noastra este specializată în execuția construcțiilor civile, având experiența, echipa și echipamentele necesare pentru orice lucrare.

renovare casa

Servicii complete constructii

Exemplificam o parte din serviciile pe care le operamatunci cand apelati la o firma de constructii:

 • Execuție săpături și terasamente
 • Execuție pardoseli industriale, orice fel de betonare
 • Execuție hidroizolații
 • Execuție termoizolații
 • Execuție tencuieli și sape mecanizate
 • Execuție structuri din beton – prelucrare și montaj fier, lucrări de dulgherie
 • Montaj ceramică
 • Execuție structuri și placări cu rigips
 • Execuție zidării
 • Prelucrare și execuție structuri metalice
 • Montaj tâmplării și compartimentări PVC
 • Execuție instalații electrice și sanitare
amenajari case

Zidarie

Datorita experientei acumulate si personalului nostru avem capacitatea sa realizam orice tip de zidarie.

Zidărie simplă/nearmată (ZNA)

Acest tip de zidarie nu implica armatura si poate fi aplicata manual doar de personal calificat. Acest tip de zidarie este aplicata pe mai multe tipuri de pereti.

Zidarie confinata

Zidărie confinată (ZC) la care, în rosturile orizontale, sunt prevăzute armături în cantități suficiente, din oțel sau din alte materiale cu rezistență semnificativă la întindere, în scopul creșterii rezistenței la forța tăietoare și a ductilității peretelui.

Zidarie inarmata (zir)

Zidărie alcătuită din unul sau mai multe straturi de zidărie, cu legături mecanice între straturi, înrămată într-un cadru de beton armat/oțel, executată după turnarea betonului/montarea cadrelor

Tencuiala

Tencuiala aplicata in constructii poate fi de mai multe tipuri pe care le vom exemplifica pe scurt.

Tencuiala bruta

Folosită ca tencuială exterioară pe elemente precum calculele caselor și podurilor. Acest tip de tencuiala se aplica doar intr-un strat.

Tencuiala sclivisită și gletuită

Acest tip de tencuiala se aplică pe elemente de zidărie și se execută din 2 straturi: grundul și tinciul. Aceste tipuri de tencuială asigură o bună compactitate și impermeabilitate și creează suprafețe netede.

Tencuiala mecanizata

Tencuiala mecanizata se aplica cu ajutorul unor utilaje speciale si este din ce in ce mai utilizata in constructiile moderne. Executam tencuiala mecanizata pentru renovarea si consolidarea caselor si apartamentelor.

Tencuiala decorativa

Au rol strict decorativ, înfrumusețând suprafețele asupra cărora se aplică. Se execută cu var gras stins în praf, cimenturi albe sau colorate și cu agregate din roci colorate (deșeuri de marmură sau ceramică).

Izolatii termice

Izolatia in rocesul de constructie sau renovare la o casa este un aspect deosebit de important.

Termoizolatie si Hidorizolatie cu polistiren

Izolatia cu polistiren in cazul constructiilor reprezinta confortul absolut si necesitatea pentru un abient placut si economic. Izolatia cu polistiren pastreaza caldura iarna iar vara locuinta este mai racoroasa.

izolatie cu vata minerala

Izolatia cu vata minerala o recomandam in cazul in care vom plica un tavan fals, pentru izolatia masardei sau a podului.

Acoperisuri case

Oferim servicii complete pentru realizarea acoperisurilor necesar e pentru orice tip de locuinta. Construim structura de lemn pe care vom monta acoperisul in functie de necesitatile si designul casei dvs.

Realizam izolatie pentru poduri sau masarde asa cum am specificat la rubrica izolatie termica. Montajul sistemelor de scurgere este necesar pentru a preveni situatiile neplacute precum infiltratiile.

Acordăm o atenție deosebită izolării clădirii chiar de la baza ei, pentru a evita infiltrațiile de apă și igrasia.

acoperis
Vrei sa renovezi casa ?

Apeleaza cu incredere la firma noastra pentru renovarea, consolidarea sau chiar pentru constructia unei case de la zero. Avem specialisti pentru toate etapele de constructie sau renovare necesare in domeniul constructiilor.

De ce sa ne alegi ?

Garantam preturi corecte pentru toate serviciile noastre, clientul fiind intotdeaunda pe primul loc.

Venim cu expertiza profesionala si cautam sa va oferim cele mai bune solutii pentru renovarea sau constructia casei dvs.

Contact Aledo Construct

Telefon: 0766 780 631
Email: office@aledoconstruct.ro

Program:

Luni – Vineri: 8:00 – 18:00
Sambata: 8:00 – 15:00