Sari la conținut

Tencuiala mecanizata

Tencuiala mecanizata aplicata rapid si eficient pentru constructii de durata. Colectivul nostru executa tencuieli mecanizate in locuinte rezidentiale sau spatii comerciale. Prin utilizarea tehnologiei actuale economisim timp si resurse financiare.

Servici profesionale - Tencuiala mecanizata

Efectuam tencuieli mecanizate pe baza de ipsos, ciment-var si tencuieli decorative. Toate lucrarile sunt realizate de echipe calificate. Oferim garantie pentru toate lucrarile executate.

Folosim echipamente profesionale pentru aplicarea tutror tencuielilor mecanizate. Asiguram servicii complete pentru aplicarea tencuielilor mecanizate.

Prin aplicarea tencuielei mecanizate salvam timp si avansam rapid lucrarile de constructii sau renovari apartamente sau case.

montaj usi

Tencuiala mecanizata pe baza de ipsos

Tencuiala mecanizata pe baza de ipsos are anumite avantaje pe care le enumeram ceva mai jos:

 • este mult mai fiabila;
 • nu apar fisuri;
 • se obtin pereti foarte drepti;
 • randament de la 70m pana la 150m/zi;
 • se usuca foarte repede;
 • se finiseaza mai usor;
 • se obtin colturi perfecte cu ajutorul coltarelor speciale;
 • pierdere de material redus;
 • necesita doar un singur strat de glet.

Tencuiala pe baza de ciment

Tencuiala mecanizata pe baza de ciment se remarca prin urmatoarele avanataje:

 • Se aplica atat la interior cat si la exterior; 
 • Rezistenta – aplicate la exterior, acestea protejeaza extraordinar de bine peretii impotriva ploii sau a vantului;
 • Anduranta – spre deosebire de tencuiala pe baza de ipsos, cea pe baza de ciment este rezistenta la umiditate.

Un dezavantaj pentru tencuiala pe baza de ciment ar fi acela ca, nu se pot obtine suprafete foarte fine cum putem obtine daca aplicam tencuiala pe baza de ipsos.

Un alt dezavantaj il reprezinta faptul ca, se poate contracta in timp si pot aparea mici crapaturi pe suprafata peretilor.

tencuiala mecanizata

Ai nevoie de tencuiala mecanizata ?

Oferim servicii profesionale, complete pentru aplicarea tencuielei mecanizate astfel incat sa obtinem constructii solide, proiectate inteligent si cu un timp redus de executie.

Cum aplicam tencuiala mecanizata

Tencuiala mecanizata se aplica cu presiune mare pe suport vertical sau orizontal cu ajutorul utilajelor de tencuit. Mortarul este aplicat pe pereti sau tavane cu ajutorul unor furtunuri ce au la capat un sprit reglabil in functie de tipul de mortar folosit.

Aplicand tencuiala mecanizat se obtin lucrari de calitate, fara fisuri si cu finisaje exceptionale.

1. PREGATIREA SUPRAFETELOR

Peretii sau tavanul – ne vom asigura ca vom avea o suprafata curata fara praf, pentru a se asigura o aderenta mai buna.

2. Temperatura mediului de lucru

Temperatura trebuie sa fie intre 5 si 30 de grade Celsius. Pentru lucrarile la interior, daca este necesar, se poate utiliza un dispozitiv de incalzire sau de racire, cu conditia sa respectam parametrii de umiditate.

3. Pontarea peretilor locuintei

In acest punct vom ponta peretele folosind profile de ghidaj pentru tencuiala, cu 24 de ore inainte de aplicarea tencuielii.

4. Pregatirea materialului 

In cazul tencuielii mecanizate, vom regla debitul de apa al masinii de tencuit in functie de materialul utilizat si de consistenta. Vom adauga apoi materialul in cuva utilajului, amestecul fiind realizat, astfel, in mod automat pentru aplicare.

5. Aplicarea tencuielii

Vom aplica materialul intre profilele de tencuiala pontate, respectand specificatiile de utilizare a echipamentului.

6. Nivelarea suprafetelor

Dupa aplicarea tencuieli, vom nivela tencuiala aplicata cu ajutorul unui dreptar sau a unui trapez, pentru a obtine aspectul neted dorit.

7. Revizuire suprafete tencuite

In acest punct tehnicientii si colectivul nostru calificat vor verifica si rectifica dupa caz tencuiala aplicata in sistem mecanizat.

FQ - Intrebari frecvente

Tencuiala mecanizata aplicata in procesul de constructie sau renovare este atat pe baza de ciment cat si pe baza de ipsos.

Pretul pentru aplicarea tencuieli mecanizata se face in functie de suprafata pe care se va aplica. Se pot aplica discounturi sau preturi speciale pentru clientii nostrii.

DA. Tencuiala mecanizata este ideala pentru finisaje perfecte si constructii trainice fara crapaturi sau alte probleme de acest gen.

Ne puteti contacta la numarul nostru de telefon sau la adresa noastra de email. Toate solicitarile vor fi procesate in cel mai scurt timp posibil.

De de sa ne alegi ?

Folosim echipamente profesionale dedicate corelate cu o echipa cu o bogata experienta tehnica in aplicarea acestui tip de tencuiala.

Contact Aledo Construct

Telefon: 0766 780631
Email: office@aledoconstruct.ro

Program:

Luni – Vineri: 8:00 – 18:00
Sambata: 8:00 – 15:00

© Drepturi rezervate – Aledoconstruct.ro